Velkommen til NYTK (Norsk Yorkshire Terrier Klubb)

Velkommen til NYTK (Norsk Yorkshire Terrier Klubb). På disse sidene kan du følge med raseklubbens arbeid for medlemmene og rasen videre.
NYTK ønsker å formidle at eiere fremmer et ansvarlig hundehold og aktiviteter for rasen. NYTK ønsker å bevare rasen ut fra rasestandarden, ivareta
utviklingen av fysisk og psysisk sunne hunder, samt at vi ønsker å være et møtepunkt for alle norske Yorkshire Terrier eiere.

På disse sidene finner du mye og variert informasjon om Yorkshire Terrier Rasen, og om klubben. Om du holder musepekeren over kategoriene i den røde menylinjen, vil det falle ned en rullegardinmeny ved de kategoriene som har en liten hvit pil ved seg som gir deg flere valg.

NYTK har distrikskontakter i hvert fylke, det arrangeres treff, kurs, turer etc. i ditt distrikt. Har du selv ønsker om sosiale aktiviteter, så ta kontakt med din distriktskontakt så formidler hun/han ut informasjon til medlemmer og yorkeiere.
Om du ønsker, kan du også få stå på distriktskontaktens felles mailingsliste, da vil du få informasjon om dette på e-post. Ønsker du ikke stå på en slik liste kan du likevel følge med på vår hjemmeside for aktiviteter.

Vi som sitter i styret ønsker å jobbe best mulig for at NYTK skal bli en klubb som alle medlemmene og hundene deres vil ha både glede og nytte av. Har du noen ideer som vil fremme klubbens arbeide, så ta gjerne kontakt med oss i styret!

Har du noen spørsmål angående NYTK, Yorkshire Terrier, utstilling etc. Vennligst ta kontakt på e-post: post@nytk.no

Org.nr 997 461 614
Norsk Yorkshire Terrier Klubb
c/o Ingrid Helene Østvold
Jellumvegen 307, 2170 Fenstad

Kontonr. 13211771903

Dette er den OFFISIELLE siden til Norsk Yorkshire Terrier Klubb.

Legg igjen en kommentar