Til alle våre medlemmer

Som nevnt i årsberretningen, har året som har gått siden forrige årsmøte vært et spennende og utfordrende år.

NYHETSBREV
Vi nevnte også at vi ønsker å spare penger på porto, og i den forbindelse er det satt opp et system, slik at man kan motta nyhetsbrev fra NYTK. Vi vil fremover forsøke å sende ut nyhetsbrev til alle våre medlemmer med litt informasjon om hva som skjer i Klubben og i HundeNorge generellt. Slike nyhetsbrev på mail er så fine, for de koster ikke noe å sende, og det er en enkel og rask måte å nå ut til dere alle på. Derfor håper vi at så mange som mulig av våre medlemmer ønsker å motta mail i fra oss med jevne mellomrom. Vi kommer til å bruke nyhetsbrev og hjemmesiden vår aktivt i forhold til å formidle nyheter og informasjon til våre medlemmer, så vi opfordrere derfor alle til å følge med på hjemmesidene, og å melde seg på nyhetsbrevet (dersom man ikke allerede abonnerer, registrering ligger til høyre på forsiden www.nytk.no. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn din e-post adresse).

TILBAKEMELDINGER
Vi får stadig tilbakemeldinger fra dere medlemmer om hva dere allerede er veldig fornøyde med og hva som kan gjøres bedre. Dette setter vi uenderlig stor pris på! Derfor har vi også nå opprettet en egen side på hjemmesiden vår, der man kan komme med ris & ros, som igjen kan hjelpe de som til enhver tid sitter i styret med å lage en så bra klubb som mulig for våre medlemmer. Link til siden finner du i menylinjen.

Vi har bla.a. fått tilbakemelding fra et medlem om at klubben fremstår som lukket. Vi ønsker jo ikke å fremså som en lukket klubb, men som en klubb der våre medlemmer kan føle at de er med i et fellesskap, så vi ønsker gjerne innspill fra deg på hva vi kan gjøre bedre for deg som medlem. Syns du klubben er lukket? Er det vanskelig å finne frem til informasjonen du søker? I såfall, hvorfor? Vi ønsker stadig å bli bedre, og for å vite hva man kan bli bedre på, er det viktig med innspill og tilbakemeldinger fra deg som medlem. DU kan være med å utvikle klubben, ved å gi oss dine konstruktive tilbakemeldinger.

Vi har også fått spørsmål om noen av punktene i budsjettet for 2011/2012. Budsjettet vil vi gå igjennom på, på årsmøtet, men vi ønsker å klargjøre evt. misforståelser allerede nå.

Tilbakemeldingene går bla.a. på at man lurer på om klubben har betalt medlemmer for å jobbe med hjemmeside og fotografering. Dette medfører ikke riktighet. Vi leier webhotell/server + domenenavn hos et eksternt firma, og det er dette summen i budsjettet under punktet «hjemmeside» gjelder. Vi er også gjort oppmerksom på at vi var litt beskjedne i budsjetteringen for hjemmeside i 2012, og at denne vil ligge på omtrent det samme som i 2011 (vi tar forbehold om evt. prisøkninger hos underleverandør). Dette vil selvsagt bli rettet.

Det har også kommet opp spørsmål ang. posten «fotograf» i budsjettet. For å klargjøre hva utgiftene i denne posten gjelder, så er dette trykk av fire stk. A3 foto-palakater, som klubben kan bruke på stands, messer og andre arrangementer i fremtiden. Vi har altså ikke betalt for noen fotograftjenester. (spesifisert faktura finnes for begge postene).

Vi har også fått spørsmål om NYTK hadde dekket for julebord for yorkeiere i Bergen. Dette kan vi avkrefte. Deltakerne på julebordet betalte selv for leie av lokalet og middag ved at de satte inn 270.- pr person til NYTK. Deltakende på julebordet var 16 stk.Utgiften av leie av lokalet og cateringfirmaet ble 4096,-. Det ble holdt lotteri, og lotteriinntekten + overskuddet på arrangementet gikk til inntekt til NYTK.

NYTT I FRA AVLASRÅDET I NYTK
Avlrådet egen side på Nytk.no der det kommer fortløpende informasjon, første informasjonbrev ligger her
http://www.nytk.no/hva-har-avlsradet-holdt-a-med/.  Avlsrådet ble satt sammen av styret i NYTK i november 2011. Det er første gang NYTK har et avlsråd. Følg med på våre hjemmesider hvis du er opptatt av hva avlsrådet holder på med. Sidene oppdateres fortløpende.

Styret i NYTK og avlsrådet har diskutert ønsket om et oppdretterseminar som skal avholdes på sensommeren/høsten. NYTK ønsker derfor tilbakemeldinger på hvilke saker oppdretterne ønsker skal taes opp på dette seminaret. Vi hører gjerne fra deg! Alle forslag og spørsmål til avlsrådet sendes avl@nytk.no.

BILDER
Vi benytter samtidig muligheten til å oppfordre alle våre medlemmer om å sende inn bilder vi kan ha i vår database til bruk i YT-nytt, websidene våre og i annet markedsførinsmateriell. Vi blir veldig glade for alle bilder, og fotografen blir selvsagt kreditert. Kreditering gjøres som følger slik: «Foto: Navn Navnesen» i byline, eller ved bilde på trykk, som vannmerke eller i byline på nett. Når du sender inn bilder, tillater du at NYTK (Norsk Yorkshire Terrier Klubb) kan bruke bildet/bildene slik nevnt (YT-Nytt, websider og annet markedsføringsmateriell til klubben). Bilder kan sendes til post@nytk.no. Husk å oppgi fotografens navn.

Ønsker du å sende inn ris eller ros til klubben, finner du skjema her http://www.nytk.no/ris-ros/, eller du kan bruke samme e-post som for å sende inn bilder,
post@nytk.no

Nå nærmer det seg jo årsmøte også, og vi håper å se mange kjente og nye fjes der. Husk også at det er mulig å forhåndsstemme. Om du ikke ønsker å klippe i innkallelsen til Årsmøtet, så ligger stemmeseddelen nå ute på våre hjemmesider http://www.nytk.no/wp-content/uploads/2012/02/stemmeseddel.pdf.

Vil også opplyse om en trykkfeil som kom med i innkallelsen ang adressen til der årsmøtet skal avholdes. Riktig adresse er Karenlyst allè 10 (og ikke 110 slik det står i innkallelsen)

Vi ønsker oss også tilbakemeldinger på våre websider. Hvordan syns du det er å finne frem til informasjon der. Går det greit, eller skulle du ønske at noe var annerledes?

Vi blir glade for tilbakemeldinger, og hører gjerne fra deg!

Vennlig hilsen
Styret i NYTK

Om Styreleder

Se også

Mestvinnende Yorkshire Terrier 2022

          NYTK gratulerer Sandra Grzelczak med Pro Dexter Excalibur som Mestvinnende …

Legg igjen en kommentar