Forvirret over flere hjemmesider for NYTK ?

Om noen skulle være i tvil : slik ser den eneste offisielle siden for Norsk Yorkshire Terrier klubb ut.

Enkeltpersoner fra det tidligere styret i NYTK har dessverre nylig tatt i bruk klubbens tidligere hjemmeside yorkshireterrier.no som hjemmeside for en «privat» yorkshire terrier raseklubb.

Siden internettsøk på NYTK fortsatt leder inn mot dette private raseklubbinitiativet vil vi presiserer at det kun er EN offisiell raseklubb for Yorkshire Terrier i Norge. Og det er Norsk Yorkshire Terrier Klubb, som er den eneste som er tilknyttet Norsk Kennel Klubb (NKK).

Bruken av NKKs logo på den private siden er med andre ord IKKE uttrykk for at dette er en offisiell raseklubb tilknyttet NKK.

Vi hadde håpet at klubbens tidligere hjemmeside og andre adresser med klubbnavn kunne ha fulgt klubben videre, etter at det tidligere styret (bestående av styreleder Henny Lidal, Inger Storstad, Linda Fluge Rydland, May Elise Fjellheim, Nina Østli og vara Liv B. Scheldrup) ble avsatt på årsmøtet i april 2011. Dette har dessverre vist seg å være en uralistisk forhåpning.

Etter denne uheldige erfaringen for NYTK er vi i interimstyret og valgkomiteen i NYTK desto mer glade for at vi har fått registrert noen igjenværende domener og internettadresser på klubben, på en slik måte at disse heretter kun følger klubben videre og ikke privatpersoner.

Så ønsker vi alle som er interessert i rasen og NYTK fortsatt velkommen til klubbens og rasens offisielle hjemmeside www.nytk.no

Om admin

Se også

NYTK Rasespesial 17.06.23

                      Dommer: Charlotta Mellin Sted: …

Legg igjen en kommentar