Home / Nyheter / Andre Aktiviteter / Småhundtreff på Høvik

Småhundtreff på Høvik

Kjempetrivelig hundetreff på Høvik (rett utenfor Oslo), der man kan kose seg sammen med andre som har hunder i små størrelser, skravle og se sine små kose seg og leke. Et kjempekoselig tiltak for småhundeiere.

Litt om Småhundtreffene.
Tekst: http://www.smahundtreff.dk/

Miniatyrhunder er som hunder flest, de liker å omgås sine artsfrender, leke og kommunisere – kort sagt, oppføre seg som hunder. Men siden de er små, så har de lettere for å komme til skade under lek med andre hunder av større raser. En del småhunder har hatt ubehagelige og skremmende opplevelser med store hunder, og er kanskje blitt redde. Selvfølgelig er det ideelt å sosialisere små hunder til å bli trygge på hunder i alle størrelser, men mange trives likevel best med å leke med hunder på noenlunde samme størrelse. Da kan de omgås på like premisser, og eier trenger ikke bekymre seg for skader og liknende. Jeg ser i alle fall på min egen hund at han blir spesielt glad når han møter en liten hund på samme størrelse.

Disse treffene er for alle som har en såkalt miniatyrhund; små raser som yorkshire terrier, bichon frisè, cavalier king charles spaniel, chihuahua etc.

Småhundtreffene finner sted i Veritas parken på Høvik i Bærum, ca 20 minutter fra Oslo sentrum.

Treffene holdes hver 1. søndag i måneden, fra kl. 12.00 og koster ikke noe. Vi holder til på den lille gress sletta ved siden av murbygningene tilhørende DNV, langs kyststien.

Slik finner du fram

Med bil: fra Oslo, kjør E18, følg skilt mot Sandvika, Blommenholm, Henie-Onstad. Kjør til høyre inn på 164. Følg skilt mot Høvik, Henie-Onstad senter. Kjør til høyre i rundkjøringen. Ta av 1 avkjøring i rundkjøringen og fortsett på 164. Kjør rett frem i neste rundkjøring, ta av ved 2 avkjøring i rundkjøringen og fortsett på Sandviksveien. deretter ta til høyre i neste rundkjøring og fortsett på Sonia Henies vei. Det er muligheter for parkering enten ved Henie Onstad kunstsenter, eller ved Det Norske Veritas. Sistnevnte sted er nærmest treffplassen, for å komme dit følger du Sonja Henies vei, og i stedet for å ta av inn til kunstsenteret fortsetter du rett fram, videre på Veritasveien og parkerer i P-huset. Derfra er det ca 100 m nedoverbakke til parken.

Med buss: fra Sandvika stasjon, Buss 151 mot Oslo Bussterminal, gå av på Høvikodden. Følg Sonia Henies vei.

Når du står på parkeringsplassen på Henie Onstad Kunstsenter og ser rett mot en liten strand, så følger du stien til venstre, følger denne ca 10 minutter langs stranden, etter hvert får du bygninger på venstre hånd, og når du har passert bryggen skal du se sletten.

For nærmere info, ta kontakt: tone@smahundtreff.dk

Om admin

Se også

Mestvinnende Yorkshire Terrier 2018

NYTK gratulerer Nina Østli med No Se Dk Nord Ch Debonaire’s Stand By Me som …

Legg igjen en kommentar