Home / Om klubben

Om klubben

Velkommen til NYTK (Norsk Yorkshire Terrier Klubb). På disse sidene kan du følge med raseklubbens arbeid for medlemmene og rasen videre.
NYTK ønsker å formidle at eiere fremmer et ansvarlig hundehold og aktiviteter for rasen. NYTK har et eget avlsråd for å bevare rasen ut fra rasestandarden, ivareta utviklingen av fysisk og psysisk sunne hunder, samt at vi ønsker å være et møtepunkt for alle norske Yorkshire Terrier eiere.

NYTK har distrikskontakter i hvert fylke, det arrangeres treff, kurs, turer etc. i ditt distrikt. Har du selv ønsker om sosiale aktiviteter, så ta kontakt med din distriktskontakt så formidler hun/han ut informasjon til medlemmer og yorkeiere.
Om du ønsker, kan du også få stå på distriktskontaktens felles mailingsliste, da vil du få informasjon om dette på e-post. Ønsker du ikke stå på en slik liste kan du likevel følge med på vår hjemmeside for aktiviteter.

Har du noen spørsmål angående NYTK, Yorkshire Terrer, utstilling etc. Vennligst ta kontakt på e-post: post@nytk.no

Org.nr 997 461 614
Norsk Yorkshire Terrier Klubb